PRODUCTEN

In de salon werken we met producten van Olaplex. Olaplex is een hulpmiddel waarmee je je beschadigde haar blijvend herstelt. Olaplex bestaat uit een 7 stappen systeem. De eerste 2 producten worden toegepast in de salon, de andere producten kan je thuis gebruiken om je haar te verzorgen.

In de salon kun je ervoor kiezen om de producten toe te laten voegen aan de haarverf (of ontkleuring) óf ze toe te laten passen als losse behandeling.

No. 1 Bond Multiplier
Deze eerste salon stap is een heel geconcentreerd product. Het herstelt de gebroken zwavelverbindingen en begint met het herstellen van de schade.

No. 2 Bond Perfector
De tweede stap in de salon gaat verder met het herstellen en opbouwen van de resterende gebroken zwavelverbindingen. Zo krijg je het sterkste, meest glanzende en meest gezonde haar mogelijk!

No. 3 Hair Perfector
Dit product werkt als een haarmasker. Je gebruik het ongeveer 1 keer in de week. De Hair Perfector zorgt ervoor dat de salonbehandeling zijn kracht behoudt en herstelt nieuwe beschadigingen (door de zon, chloor, etc.)

No. 4 Bond Maintenance Shampoo
De shampoo van Olaplex reinigt en hydrateert het haar. De haarstructuur wordt zichtbaar verbeterd en je haar krijgt een prachtige glans.

No. 5 Bond Maintenance Conditioner
De Bond Maintenance conditioner herstelt beschadigd haar en gespleten haarpunten, zonder je haar te verzwaren.

No. 6 Bond Smoother
Deze styling crème werkt net zo verzorgend als een leave-in conditioner. Deze crème biedt bescherming bij het gebruik van warme stylingtools. Nog meer voordelen; kortere droogtijd tijdens het föhnen, tot 72 uur geen pluis én sterkere haarvezels.

No. 7 Bonding Oil
Deze stylingolie is zeer geconcentreerd, maar gewichtloos. De olie geeft je haar minder pluis, een kortere droogtijd, meer glans, zachtheid en kleurlevendigheid. De olie beschermt zelfs tegen een hitte tot 450°!

Voor meer informatie over de producten kunt u terecht bij ons in de salon of via de website: www.olaplex.nl .
Copyright © 2023 by "www.naazsalon.nl" •  All Rights Reserved • PrivacybeleidContact

Powered by CTWebdesign (Disclaimer)

Naaz Hair & Glam

Bankstede 65
3431HN, Nieuwegein

Tel: 030 633 8247
Mail: info@naazsalon.nl
Volg ons online